Községünk Önkormányzata nevében köszöntöm a honlapunkon.

Egy pár mondatban szeretném bemutatni településünket, amelyre mi, az itt élő emberek büszkék vagyunk. Tiszaszentimre a Tisza-hát és a Hortobágy között terül el, a Tisza-tó közvetlen szomszédságában. Településünket 1136 óta lakják, mely a történelmi viharokat átélve fejlődött és hosszú évszázadokon keresztül alakult ki e jellegzetes falusi élet, formálódott egy mai kornak megfelelő kis falu. Az itt élő emberek a nehéz körülmények ellenére nagyon kötődnek a faluhoz, építik, óvják azokat az értékeket, melyek a napi megélhetésüket segítik és biztosítják. Településünk rendelkezik mindazon középületekkel, melyek az oktatáshoz, a művelődéshez, az egészségügyhöz és szociális ellátáshoz nélkülözhetetlenek. Minden utcánk szilárd burkolattal van ellátva, telefonhálózatunk teljesen kiépült, minden lakás részére a vezetékes földgázellátás is biztosított. A kikapcsolódásra vágyóknak, a vízisport szerelmeseinek, a horgászat kedvelőinek a Tisza-tó közelsége nyújt lehetőséget. A kirándulni vágyók egy órán belül gyönyörködhetnek a Hortobágy-puszta végtelenségében, vagy túrázhatnak az Északi-középhegység erdeiben. A gyógyulni vágyók felkereshetik Tiszafüred, Tiszaörs, Berekfürdő gyógyító hatású meleg vizes strandjait.
Közel a Tisza-tóhoz, mégis távol annak zajától, csendes, biztonságos településünk várja a horgászni, vadászni, pihenni vágyó vendégeket.

 

 

Koczúrné Tóth Ibolya
polgármester

CopyRight © 2010. Tiszaszentimre
Utolsó frissítés: 2020-01-20
‹‹ HONLAPTÉRKÉP ››  ‹‹ Nyitólap ››  ‹‹ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ››   ‹‹Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ›› 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free.