Megvalósult a Polgármesteri Hivatal komplex akadálymentesítése Tiszaszentimrén

2009. végén az Önkormányzat a Polgármesteri Hivatal akadálymentesítésére több mint 10 millió Ft vissza nem térítendő, uniós támogatást nyert.

A kivitelezési munkálatok befejeződtek, a fejlesztés műszaki-átadás átvételére 2010. április 29-én került sor.

A fejlesztés keretében az épület bővítésével, átalakításával az önkormányzat udvarán akadálymentes parkoló, rámpa, akadálymentes wc-mosdó helyiségek, akadálymentes burkolat és nyílászárók kialakítása mellett a tájékozódást az info-kommunikációs eszközök segítik, többek között braille írással ellátott információs táblák, figyelmeztető jelzések, vezetősáv, és a hallássérültek számára indukciós hangerősítő hurok rendszer.

Az épület megközelítése, az intézménybe történő bejutás, és a belső tereinek használata a fogyatékkal élők - mozgásukban korlátozottak, vakok és gyengénlátók, siketek és nagyothallók -, időskorúak, betegek, babakocsival érkezők részére is könnyen elérhetővé vált. Az önkormányzati ügyfélszolgálati ellátásokhoz kapcsolódó közszolgáltatások egyenlő esélyű hozzáférése biztosított, az ellátások színvonalának javulása ugyanakkor a falu összes lakosát pozitívan érinti.

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósultak meg.

Projekt megnevezése: Polgármesteri Hivatal komplex akadálymentesítése
Kedvezményezett: Tiszaszentimre Község Önkormányzata
Megítélt támogatás: 10.686.284.-Ft

Közreműködő szervezet: Váti Nonprofit Kft.

fejlesztesi-ugynokseg-logo fejlesztesi-terv-logo

CopyRight © 2010. Tiszaszentimre
Utolsó frissítés: 2020-01-20
‹‹ HONLAPTÉRKÉP ››  ‹‹ Nyitólap ››  ‹‹ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ››   ‹‹Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ›› 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free.