Fontos információk

A Tiszaszentimre 500/1. hrsz.-ú névtelen út Örsi útra elnevezése.

A felhívás az alábbi linken elérhető:

Felhívás

Járási Hivatal és Kormányablak Tiszafüreden

A járási rendszerről általában

2013. január 1-jén 198, - a megyei kormányhivatalok szervezeti egységeiként felállított - járási hivatal kezdte meg működését hazánkban, melyek közül egyik, a 44 fős Tiszafüredi Járási Hivatal volt. A járási hivatalok legfontosabb feladata a megyei szintnél alacsonyabb szinten intézendő államigazgatási feladatok ellátása. A korábban jegyzői hatáskörben ellátott államigazgatási feladatok közül elsősorban az okmányirodai feladatok, a gyermekvédelmi és gyámügyek, valamint egyes szociális, környezetvédelmi, természetvédelmi igazgatási ügyek intézése került át a járásokhoz.

Bővebben...

Babakötvényt a Kincstárból

2013. december 2-től vásárolható a Babakötvény a Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain. Az elmúlt egy hónapban rekord nagyságú, a 2006. januártól eltelt időszak havi adatait is meghaladó összeg áramlott az új Babakötvény konstrukcióba.

pdf

Tájékoztató közterület használatáról

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Képviselő-testület megalkotta a közterületek tisztántartásáról, használatáról szóló 12/2012. (V.25.) önkormányzati rendeletét, amely 2012. július 1-én lép hatályba.

Bővebben...

CopyRight © 2010. Tiszaszentimre
Utolsó frissítés: 2018-05-30
‹‹ HONLAPTÉRKÉP ››  ‹‹ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ››   ‹‹Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ›› 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free.