Fontos információk

SKM C284e20022809500

Prevenciós Információs Portál

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2013-ban létrehozta a TÁMOP-5.6.1C-11/2-2011-0036 számú pályázat segítségével a Prevenciós Információs Portált.

A portál célja az áldozattá válás megelőzése, elkerülése. Hasznos bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat kaphatnak az oldalra látogatók, akik leírhatják véleményüket, ennek segítségével, mint egy fórum párbeszédet folytathatnak az adott cikk témájáról.

Az oldal minden korosztály számára folyamatosan ad tájékoztatást az aktuális rendezvényekről, kitelepülésekről.

Kérjük, ajánlja az oldalt barátainak, ismerőseinek!

A portál elérhetősége: www.prevenciosportal.hu

A Tiszaszentimre 500/1. hrsz.-ú névtelen út Örsi útra elnevezése.

A felhívás az alábbi linken elérhető:

Felhívás

Járási Hivatal és Kormányablak Tiszafüreden

A járási rendszerről általában

2013. január 1-jén 198, - a megyei kormányhivatalok szervezeti egységeiként felállított - járási hivatal kezdte meg működését hazánkban, melyek közül egyik, a 44 fős Tiszafüredi Járási Hivatal volt. A járási hivatalok legfontosabb feladata a megyei szintnél alacsonyabb szinten intézendő államigazgatási feladatok ellátása. A korábban jegyzői hatáskörben ellátott államigazgatási feladatok közül elsősorban az okmányirodai feladatok, a gyermekvédelmi és gyámügyek, valamint egyes szociális, környezetvédelmi, természetvédelmi igazgatási ügyek intézése került át a járásokhoz.

Bővebben...

CopyRight © 2010. Tiszaszentimre
Utolsó frissítés: 2020-01-20
‹‹ HONLAPTÉRKÉP ››  ‹‹ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ››   ‹‹Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ›› 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free.