Tisztelt Lakosság!

Magyarország Kormánya elrendelte Magyarország területén történő csípőszúnyog gyérítést, melyhez fedezetet is biztosít.Az írtás során felhasznált szer kizárólagkizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással. A föld kémiai írtás során felhasznált készítmények: Deltasect 1,2 ULV. A légi kémiai kezelés során Deltasect 1,2 ULV készítmények kerülnek felhasználásra. A készítmény kijuttatott formájábn kizárólag rovarokra van káros hatással, melegvérű állatokra, emberekre nem veszélyes és a környezetet sem károsítja.A földi kémiai védekezésre 2019. július 24-én a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok 2019. július 25-26.
Településünkön a szúnyoggyérítésre 2019. július 25-én este 9 óra után került sor, úgynevezett meleg köd eljárással.
Reméljük, hogy a védekezés kedvező hatását mindenki a saját bőrén is érezni fogja.

                                                                                               Polgármesteri Hivatal

Jász-Nagykun-Szolnok megye növény-egészségügyi helyzetkép

2019.07.01. - 2019.07.15. között

Jelentés

Lakossági Tájékoztató!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2019.07.12.napjától a települési állati hullák és melléktermékek elhelyezésének lehetősége a település teljes területén megszűnt!

Részletes tájékoztató itt

Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj program felhívása

 

A Kárpátok Alapítvány egyik célkitűzése, hogy a Kelet-Magyarország területén (Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék) élő, hátrányos helyzetű diákok felsőfokú tanulmányaikat sikeresen befejezhessék, ezáltal szaktudással, diplomával rendelkező, helyben maradó, a környezetük jobbításáért küzdő, európai szintű értelmiségiek tevékenykedjenek a régióban.

E cél érdekében az Alapítvány egy komplex ösztöndíj rendszer működtetésébe kezdett 2007-ben, mely jelenleg is működik, és az indulás óta összesen 36 diákot támogatott. Ebben az évben ismét meghirdették a programot és szeretnék, ha minél több olyan hátrányos helyzetű diákhoz eljutna a program, akik az idén érettségiztek és szeptembertől felsőoktatási intézményben nappali tagozaton folytatják tanulmányaikat.

Pályázati felhívás

CopyRight © 2010. Tiszaszentimre
Utolsó frissítés: 2019-03-22
‹‹ HONLAPTÉRKÉP ››  ‹‹ Nyitólap ››  ‹‹ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ››   ‹‹Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ›› 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free.