Felhívás

Tisztelt tiszaszentimrei és újszentgyörgyi lakosok!

Tisztelt Földtulajdonosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy településeink (Tiszaszentimre-Újszentgyörgy) külterületén lévő valamennyi földút, az utakat szegélyező fasorok, az árkok, csatornák, az árkok, csatornák melletti fasorok Tiszaszentimre Község Önkormányzatának tulajdonát képezik, annak kivágására, kitermelésére magánszemélyeknek jogosultsága nincs.

Ez alól csak a MIRHO, KÖTIVIZIG, vagy KPM területről írásos engedéllyel kivágott fák, cserjék képeznek kivételt, illetve néhány olyan árok csatorna, amely tulajdoni lappal, térképmásolattal bizonyíthatóan magántulajdonban van. Felhívom a figyelmet arra, hogy aki ennek ellenére az utak, árkok melletti fákat kivágja, a kitermelt fa értékétől függően szabálysértést vagy bűncselekményt követ el. Felhívom továbbá mindenki figyelmét arra, hogy tevékenysége során a vonatkozó jogszabályi előírásokat tartsa be.

Tiszaszentimre, 2012. február 2.

Juhászné Papp Irén
jegyző

CopyRight © 2010. Tiszaszentimre
Utolsó frissítés: 2017-10-26
‹‹ HONLAPTÉRKÉP ››  ‹‹ Nyitólap ››  ‹‹ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ››   ‹‹Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ›› 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free.