Üdülőtulajdonosok figyelem!

2015. január 1-től módosult a települési hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról szóló 9/2014.(V.7.) önkormányzati rendelet. 2015. január 1. napjától hatályát veszti az önkormányzati rendelet 6.§ (4)-(5) bekezdése

mely szerint:

„(4) Az üdülőingatlan tulajdonosok, amennyiben nem veszik igénybe a szolgáltató gyűjtőedényét, úgy, a szolgáltató azonosító jelével ellátott 120 literes zsákot vehetnek igénybe. A szolgáltató azonosító jelével ellátott 120 literes zsák igénybe vétele esetén az ingatlantulajdonos köteles, tárgy év április 30-ig minimum 13 db, a szolgáltató azonosító jelével ellátott 120 literes zsákot megvásárolni. Azon ingatlantulajdonosok, akik nem vásárolják meg a 13 db szolgáltató azonosító jelével ellátott zsákot, azok fél éves díjról szóló számlát kapnak. A tárgyévben megvásárolt zsákok a tárgyévben használhatók fel.
(5) Az erre a célra megvásárolt zsákok, az üdülő ingatlanok számára a rendszeres hulladékszállítást valósítják meg.”

Ez azt jelenti, hogy 2015 január 1-től az üdülőtulajdonosokra is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a településünkön életvitelszerűen lakókra.

Az üdülőtilajdonosoknak is kell gyűjtőedényt igényelni a szolgáltatótól. Az üdülőtulajdonoskra is vonatkozik a rendelet 13. §-a, amely alapján kérhető a szolgáltatás szüneteltetése.

A hatályos települési hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról szóló 9/2014.(V.7.) önkormányzati rendelet teljes szövege az önkormányzat honlapján, a „Rendeletek - hatályos rendeletek” címszó alatt megtalálható.

CopyRight © 2010. Tiszaszentimre
Utolsó frissítés: 2019-03-22
‹‹ HONLAPTÉRKÉP ››  ‹‹ Nyitólap ››  ‹‹ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ››   ‹‹Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ›› 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free.